We use cookies in this website. Read about them in our privacy policy. To disable them, configure your browser properly. If you keep using this website, you are accepting those.
OK

DRONE frameset OUTLET

  • Groep & afmetingen
  • Design

De Drone is een racefiets die ontworpen werd met de focus op aerodynamica, zonder daarbij compromissen te sluiten op gebied van stijfheid en gewicht.
Het futuristische uiterlijk van de Drone is extensief getest in de windtunnel. Waar veel andere aero frames vooral geoptimaliseerd zijn voor rijden bij tegenwind, is de Drone speciaal ontworpen om ook bij zijwind betere prestaties te leveren. Een van de bijzonderheden is de 'Extended Kammtail', een aerodynamische vorm die zorgt voor extra snelheid. De technologie is nieuw in de wielerwereld, maar werd reeds toegepast bij het design van legendarische sportwagens als de Ferrari 250 GTO, Ford GT40 en Aston Martin DB6. De opvallende vormen van de Drone schreeuwen prestaties uit. U hoeft niet langer te kiezen tussen een aerodynamische, stijve of lichtgewicht fiets. Met de Drone hebt u ze alle drie.

SPECIFICATIONS
Geometrie: Sloping 2 cm
Materiaal frame: Carbon UD 60T
Materiaal voorvork: Full carbon
Bracket: BB86
Zadelpen: Aero
Gewicht frame: 950 gram
Gewicht vork: Drone (353 gram)
 

Niet zeker van het gekozen design en kleurencombinatie?

Vraag uw gratis ontwerp aan

Base: DRONE frameset OUTLET
965,00 EUR

Total:

965,00 EUR