We use cookies in this website. Read about them in our privacy policy. To disable them, configure your browser properly. If you keep using this website, you are accepting those.
OK

SPHINX

  • Groep & afmetingen
  • Design
  • Kleur
  • Wielen & banden

SPHINX

Time is the essence

In het Oude Egypte werd de afbeelding van de mythische sfinx, half mens half leeuw, vooral gebruikt om de vijand angst in te boezemen. Met onze Sphinx bent u nu in staat de meest fabelachtige tijden neer te zetten en precies datzelfde te doen. 

Deze carbon tijdrit/triatlonfiets spendeerde uren in de windtunnel om geperfectioneerd te worden tot een waar aerodynamisch monster, in die mate zelfs dat hij de richtlijnen van de Internationale Wielerunie overtreedt en dus niet toegelaten wordt binnen het officiële UCI circuit. 

De geïntegreerde cockpit helpt dan ook niet alleen de luchtweerstand minimaliseren, maar garandeert in een klap de ideale zithouding om de meest legendarische prestaties neer te zetten. Met ook nog een gestroomlijnde zadelpen en remsysteem, goed om die paar watt extra te besparen, behoort de Sphinx zo tot de top binnen zijn klasse. En helpt dit knap staaltje vakmanschap u moeiteloos de tand des tijd te doorstaan, net zoals de sfinxen in Egypte.

SPECIFICATIONS
Frame: T8000 carbon
Design:  TT Advanced aero design
Weight frameset: 2850gr
Available sizes: XS / S / M / L
Brakes: integrated

Niet zeker van het gekozen design en kleurencombinatie?
Vraag uw gratis ontwerp aan

Base: SPHINX
1988,00 EUR

Total:

1988,00 EUR