We use cookies in this website. Read about them in our privacy policy. To disable them, configure your browser properly. If you keep using this website, you are accepting those.
OK

Feryn Quality Bike Brands

Feryn Quality Bike Brands is al meer dan 25 jaar een Belgische groothandelaar van racefietsen, fietskleding, helmen, voeding en accessoires. We verdelen o.a. Rudy Project, Assos, Alé, Veloflex, Ranking en Goomah. Daarnaast fabriceert Feryn ook Cuesta clubkleding, Prorace fietsen en Yaw fiets accessoires en onderdelen.

Odoo text and image block
Odoo - Sample 1 for three columns

ALE

ALÉ is een merk van technische fietskledij geproduceerd door A.P.G. srl, ontstaan in 1989 en gevestigd in de provincie Verona. Het bedrijf telt een 100-tal medewerkers die tewerkgesteld zijn in de fabriek vlakbij Verona waar evenense het Research Laboratory gevestigd is dat instaat voor de research en ontwikkeling van de technische materialen en oplossingen voor wielerkledij.

Lees meer >

Odoo - Sample 2 for three columns

ASSOS

ASSOS is een waar pioniersmerk dat zich gespecialiseerd heeft in hoogwaardige fietskleding en –accessoires. De missie van ASSOS is om avant-garde technologie en innoverende ontwerpen te brengen voor de fietswereld. Het familiebedrijf is bewust een exclusief en ultra-modern laboratorium gebleven waar totaal comfort de eerste en enige prioriteit is, wat ook de prijs is

Lees meer >

Odoo - Sample 3 for three columns

RUDY PROJECT

Rudy Project werd in 1985 opgericht in Treviso (Italië) door Rudy Barbazza. Het doel van Rudy was om atleten wereldwijd te helpen hun prestaties te verbeteren door creatieve oplossingen aan te reiken.

25 Jaar later is Rudy Project de Europese leider in sportbrillen. Dit succes is het resultaat van een voortdurende investeringen in de ontwikkeling van nieuwe materialen en technologieën voor glazen en monturen

Lees meer >

Odoo - Sample 1 for three columns

SIXS

GEMAAKT VOOR SPORT.
SIXS ORIGINAL CARBON UNDERWEAR zijn technische kledingstukken, speciaal ontwikkeld om atleten top prestaties te laten leveren.SIXS kledingstukken zijn de enige producten die het zweet weg van uw huid tot de buitenlaag brengt, dankzij de unieke gepatenteerde weefstructuur.

Lees meer >

Odoo - Sample 2 for three columns

CUESTA

Innovatieve fietskleding voor clubs
Cuesta is een eigen merk van Feryn Quality Bike Brands. De Cuesta kleding is ontwikkeld in België en geproduceerd in Europa. Passie voor fietsen, mode en veiligheid zijn onze kernwaarden doorheen elke stap van de ontwikkeling en in onze besluitvorming. Dit resulteert in kleding met een hoog kwaliteitsniveau in de afwerking en een zeer concurrerende prijs-kwaliteit verhouding.

Lees meer >

Odoo - Sample 3 for three columns

YAW

Fietsonderdelen met unieke prestaties. Yaw is een eigen merk van Feryn Quality Bike Brands. Yaw produceert accessoires voor racefietsen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Van binnen- en buitenbanden tot kabelsets, pompen en fietstassen. De Yaw producten zijn ontwikkeld met het behalen van prestaties in het achterhoofd. De missie van Yaw is onderdelen te ontwikkelen die niet onnodig veel kosten en meehelpen het fietsgenot te verhogen.

Lees meer >

Odoo - Sample 1 for three columns

VELOFLEX

De banden en tubes van Veloflex zijn de beste van het peloton. Vraag het de Tourwinnaars van 2012 (Bradley Wiggins), 2013 (Chris Froome) én 2014 (Vincenzo Nibali), die met Veloflex rijden terwijl ze door een ander bandenmerk worden gesponsord. Ook zij weten: Veloflex is te goed om níet te gebruiken.

Lees meer >

Odoo - Sample 2 for three columns

RANKING

De lichtste fietshelm ter wereld

Dit merk is gespecialiseerd in het ontwerpen van kwalitatieve fietshelmen.RANKING (Rui Jing) betekent “uitmuntend” Met de Feather helm met een gewicht van slechts 180 gram heeft Ranking ‘s werelds lichtste helm in het programma.

Lees meer >

Odoo - Sample 3 for three columns

GOOMAH

Goomah exclusieve racefietsen

Het verhaal van GOOMAH begint bij een gek idee binnen Assos en groeide uit tot een onafhankelijk merk dat door middel van meesterlijk vakmanschap unieke racefietsen ontwerpt. Elegantie en geavanceerde technologie die je stoutste dromen overtreffen.

Lees meer >