We use cookies in this website. Read about them in our privacy policy. To disable them, configure your browser properly. If you keep using this website, you are accepting those.
OK

PRORACE, It’s not just a bike.

Prorace is een eigen merk van Feryn Quality Bike Brands. Het sterke punt van Prorace is dat elke fiets uniek is en volledig is afgestemd op de wensen van de klant. Die heeft de keuze uit 5 custom designs, 34 verschillende kleuren (waarvan 6 nieuwe) en 4 topcoatings (mat, zijdeglans, hoogglans en glow-in-the-dark), een keuze die de andere merken niet bieden. Er zijn heel hoge maten (tot 68 cm), maar ook kleine maten (tot 42 cm) voor vrouwen en jeugdrenners. 

Prorace biedt 5 jaar garantie. Kwalitatief is Prorace de top: de testresultaten qua stijfheid en comfort zijn uitstekend, wat zorgt voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Odoo image and text block

Jean-Pierre Feryn

Jean-Pierre Feryn is de zaakvoerder, sterke man en bezieler van Prorace. Zevenentwintig jaar geleden stampte hij het bedrijf op eigen kracht uit de grond met maar één betrachting: fietsen creëren die even pittig zijn als hijzelf. Dankzij zijn sterk uitgesproken visie en gezonde zakelijk intuïtie kunnen we vandaag gerust stellen dat hij hier wonderwel in geslaagd is. Jean-Pierre leeft voor het wielrennen, en wanneer hij niet aanwezig is in de firma vind je hem dan ook steevast al fietsend terug in Willebroek en omgeving. Op zijn Prorace Inti, uiteraard.

Odoo image and text block

Philip

Philip functioneert al meer dan 20 jaar als het logistiek hart van Prorace. Hij kent het bedrijf dan ook als zijn achterzak en is steeds op de hoogte van wat er zich op de verschillende niveaus afspeelt. Als de man met productkennis bij uitstek staat hij bovendien niet alleen in voor het magazijnbeheer, maar verzorgt hij ook het contact met zowel klanten, partners als leveranciers. Volledig verweven met de firma, geliefd bij het cliënteel omwille van zijn klantvriendelijke aanpak en vooral een onmisbare schakel in onze ketting: Philip ademt Prorace.

Odoo image and text block

Guido

Als fietsenmaker pur sang vormt Guido de onverstoorbare motor van het bedrijf. Het technische aspect is dan ook al sinds de eeuwwisseling zijn verantwoordelijkheid, waarbij zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in de branche alle Prorace fietsen van een puntgave montage verzekeren. Guido staat voor betrouwbaarheid en perfectionisme, kwaliteiten die terug te zien zijn in elke fiets die zijn werkbank afrolt. Prorace kent voor hem geen geheimen meer, en andersom is dat net zo zeker het geval. Een geslaagd huwelijk dus tussen fabrikant en monteur.

Odoo image and text block

Sabine

Het artistiek brein achter de knappe en unieke Prorace designs. Sabine nam haar ervaring als lakspecialiste bij verschillende andere grote merken graag mee naar de stal van Prorace, waar ze haar creativiteit ongestoord de vrije loop kan laten. Bovendien neemt zij hier het volledige proces van ontwerp tot uitvoering voor haar rekening, waardoor elk frame die haar lakcabine verlaat druipt van de passie en gedrevenheid. Een echte kunstenares, wiens canvassen wij ondertussen al bijna tien jaar met veel plezier op de wereld loslaten.